Cum ne organizam nunta?

Sunt multi factori la care trebuie sa ne gandim atunci cand organizam propria nunta, insa trebuie totul calculat si planificat din timp pentru a evita stresul.

O data cu primirea inelului de logodna, incepe si povestea noastra. Nici nu ne-am dezmeticit bine din euforia bucuriei, ca ne si vedem puse pe treaba.

Si pentru ca sunt foarte multe detalii de pus la punct, ne cumparam cea mai frumoasa agenda in care sa notam pas cu pas, organizarea nuntii.

Clar, fara nasi nici nu putem inainta, urmeaza gasirea acestora. Ne gandim la prietenii apropiati pentru ca ne dorim sa impartim cu acestia bucuria noastra dar si pentru relatia speciala cu ei deoarece ei ne vor ghida, atunci cand vor fi probleme in Paradis 🙂

Data nuntii poate fi hotarata impreuna cu nasii, in functie de disponibilitatea acestora si verificarea calendarului de nunta.

O data ce ZIUA este stabilita, urmeaza programarea la Primarie, pentru cununia civila.

Este timpul sa ne gandim si la buget, cat suntem dispusi sa cheltuim. Stiu ca avem tendinta sa spunem **** este nunta mea si daca si aici ma gandesc la economii, imi stric toata bucuria…****, este bine totusi, sa fim realisti !

Lista invitatilor, ne ajuta mai apoi in cautarea localului in care se v-a desfasura petrecerea.

In functie de sezonul ales, trebuie sa ne hotaram si la un local. Oferta localurilor este nelimitata, important este sa gasim ceea ce ne place: la malul marii, in padure, la restaurantul unde am fost” cerute”, cu iesire spre lac, pe ponton…lista este lunga, important este sa simtim ca este ceea ce vrem. Totusi trebuie sa tinem cont si de dimensiunea acestuia, in functie de numarul invitatilor.

Esti pe drumul cel bun, insa daca totusi te simti un pic depasita de situatie, poti apela oricand la ajutorul specialistilor Petale de Vis, ce te pot salva din orice situatie. 🙂

Pentru a avea o seara deosebita si pe placul invitatilor, pentru ca este musai ca acestora sa le placa, cautam cel mai bun DJ si de ce nu, chiar lautari, in funcie de tema aleasa pentru nunta.

Si daca tinem la traditie, programarea acestora si pentru alaiul mirilor.

Stabilirea pieselor si a liniei melodice pentru ca totul sa decurga conform dorintelor.

Pentru ca nu toti suntem asi ai dansului, trebuiesc rezervate cateva ore de dans, pentru a le oferi invitatilor cateva clipe de uimire la cat de buni dansatori vom fi si nu pentru ca ne vom calca pe picioare 🙂

Nu ar strica ca totul sa se petreaca intr-o atmosfera de basm, alege ca dansul mirilor sa fie insotit de „fumul greu cu gheata carbonica”.

Drumuri lungi pentru cautarea vereghetelor, a trusoului pentru nunta atat pentru mireasa cat si pentru mire.

Cautarea unei echipe pentru decoratiunile florale si accesoriilor necesare precum invitatiile, marturiile, cupele de sampanie, lumanarilor de tort, artificiile, sunt doar cateva din lista necesara unei nunti perfecte.

Si daca ne apropiem de finalul listei noastre, vom avea nevoie de o saptamana de relax…stabilirea calatoriei in luna de miere, o data ce petrecerea nuntii va lua sfarsit.

De indata ce invitatiile de nunta sunt gata, acestea trebuiesc distribuite invitatilor, astfel incat cu 6 saptamani inainte de nunta sa cunoastem prezenta acestora.

Intrand in linie dreapta, nu ramane decat sa mai stabilim micile detalii, dar care fac diferenta pentru organizarea mesenilor in functie de gradul de rudenie, prietenie, etc…

Trage aer in piept, nu ramane decat o vizita la un centru Spa, pentru a ne ajuta sa fim fresh in cea mai importanta zi!

Doriti sa va ajutam sa va gasiti povestea ? Scrie-ne pe  office@petaledevis.ro si vei primi oferta personalizata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*